LaLiga

Ancelotti om sin tid i Real Madrid: Jeg har ikke gjort det perfekt

Carlo Ancelotti satte forud for Real Madrids kamp imod Real Sociedad i LaLiga ord på, hvordan han selv synes, at han har gjort det som træner i klubben.

Real Madrids italienske cheftræner, Carlo Ancelotti, kommenterer på den seneste tids kritik af ham.
Foto: Jon Nazca/Reuters/Ritzau Scanpix.

Real Madrid har siden årsskiftet fået en del kritik med på vejen af flere medier og eksperter. Her er der især blevet sat spørgsmålstegn ved klubbens cheftræner, Carlo Ancelotti, da flere mener, at han ikke er den rette mand til jobbet.

På et pressemøde forud for Real Madrids kamp imod Real Sociedad lørdag i LaLiga kommenterede den italienske træner på den seneste tids kritik.

– Jeg har ikke gjort det perfekt, men heller ikke så dårligt, som nogle af jer siger. Jeg er ærligt glad for det arbejde, som vi har gjort sammen, både doktorer, fysioterapeuter, fysiske træner… Vi er nået til et tidspunkt i sæsonen, hvor vi gerne vil være.

– I ligaen gør vi det fint, og vi har kun et lille bump på vejen i Champions League (Real Madrid tabte det første af to opgør til PSG med 1-0, red.). Vi er spændte og har vundet de sidste fire kampe i træk uden at lukke et mål ind. Det er det, man kalder soliditet, siger Carlo Ancelotti ifølge Marca.

Vild omvæltning: Champions League-sejr over Real Madrid i efteråret – nu står han på Ukraines frontlinje

Kampen mellem Real Madrid og Real Sociedad spilles lørdag den 5. februar klokken 21 hjemme på Santiago Bernabeu i LaLiga og bliver vist på TV2 Sport X og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P