Premier League

Medie: Saudiarabisk klub vil leje Aubameyang

Ifølge et engelsk medie så har en saudiarabisk klub tilbudt Arsenal at leje Pierre-Emerick Aubameyang.

Arsenal skulle ifølge et engelsk medie have fået et tilbud på at udleje Pierre-Emerick Aubameyang til en saudiarabisk klub.
Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Arsenals tidligere kaptajn, Pierre-Emerick Aubameyang, har været en særdeles upopulær herre i den engelske klub oven på mange disciplinære problemer. Det har betydet, at angriberen ikke har været i aktion for London-klubben siden den 6. december.

Ifølge SkySports så skulle der være en saudiarabisk klub, som er kommet med en løsning på Arsenals problemer med Aubameyang. Al Nassr har nemlig tilbudt “The Gunners,” at gaboneseren kan komme på et lejeophold i Saudi-Arabien for resten af sæsonen.

Læs også: Newcastle vil gøre ham til klubbens bedst betalte – United siger nej

SkySports melder yderligere, at Al Nassrs udlejningstilbud skulle inkludere en købsforpligtelse, når lejeaftalen slutter.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den 32-årige angriber har stadig 18 måneder tilbage af sin kontrakt og ifølge det engelske medie, så ville Arsenal kunne spare omkring 25 millioner pund i lønningsudgifter til Aubameyang, hvis klubben skiller sig af med angriberen i januar transfervinduet.

Læs også: Premier League overvejer ændring af omstridt Covid-19 regler

Pierre-Emerick Aubameyang måtte fornyligt forlade Gabons landsholdslejr ved African Nations Cup, da han døjer med senfølger på Covid-19. Det kan du læse meget mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P