1 min læsningMedie: Barca vil ikke sælge 32-årig spiller

FC Barcelona vil angiveligt ikke sælge deres andetvalg på målmandsposten, Neto, da man ønsker at beholde ham resten af sæsonen.

1 min læsning
FC Barcelonas andenkeeper har ifølge et spansk medie fået et nej af klubben til at blive solgt i januar transfervinduet.
Foto: Fayez Nureldine/AFP/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der er efterhånden ingen i fodboldverdenen, der er i tvivl om, at FC Barcelona er i økonomiske problemer, hvilket har gjort det kompliceret for den catalanske klub at købe og registrere nye spillere, som tilfældet var med Ferran Torres.

Derfor har klubben på det seneste enten forsøgt at komme af med spillere i truppen, som de fornyligt gjorde med Philippe Coutinho, der blev sendt til Aston Villa, mens Barca også arbejder ihærdigt på at få spillerne i truppen til at gå ned i løn, hvilket lykkedes med Samuel Umtiti.

Læs også: Xavi øger presset på Dembelé: Forlæng eller vi finder andre løsninger!

Alligevel er det dog ikke alle spillere, der får lov til at forlade Barcelona. Ifølge SPORT har Barca nemlig afvist Netos ønske om at forlade klubben i januar transfervinduet.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Den brasilianske keeper er klart andetvalg på målmandsposten, hvor tyske Marc-André ter Stegen er en fast del af Xavi Hernández’ startellever. Det skulle angiveligt også være grunden til at Neto har et ønske om at forlade Barcelona.

Læs også: Drømmeskiftet i fare: AC’s krav udfordrer Barca

Klubben har dog ingen planer om at købe en ny målmand i dette transfervindue, hvilket også skulle være derfor, at de har bedt den 32-årige målmand om at være tålmodig og vente med et skifte til efter sæsonen.

FC Barcelona købte i 2019 Neto fra Valencia for 26 millioner euro, hvor brasilianeren sidenhen har spillet 20 kampe for catalanerne.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer