LaLiga

Drømmeskiftet i fare: AC’s krav udfordrer Barca

Andreas Christensens økonomiske krav besværliggører angiveligt et skifte til FC Barcelona.

Andreas Christensens fremtid trækker ud
Andreas Christensens fremtid trækker ud. Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea til sommer og det ligner unægteligt et sommerskifte for den danske landsholdsspiller.

Klubben har nemlig for længst lagt et tilbud på bordet om en kontraktforlængelse, som parterne da også mundtligt var nået til enighed. Men pludselig ændrede danskeren og hans bagland krav, hvilket Chelsea ikke har ville lade sig presse af.

Efterfølgende er det kommet frem at klubber som FC Barcelona, Bayern München, AC Milan og Atlético Madrid eftersigende skulle have lagt billet ind på ham, men Andreas Christensens økonomiske krav skulle være en udfordring for særligt FC Barcelona, som danskeren ellers er blevet meldt tæt på. Det skriver den spanske avis Mundo Deportivo.

Ifølge den catalanske avis er det Andreas Christensens og hans fars økonomiske krav, der besværliggører et skifte til Barcelona. Der bliver dog ikke nævnt noget om nogle konkrette tal.

Læs også:
Tuchel: Spillerne er psykisk og fysisk trætte

Tidligere er det dog kommet frem, at danskeren er kommet i stalden hos agentbureauet, KIN Partners, som skal forhandle midtstopperens næste aftale på plads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P