1 min læsningMærkeligt twist i Barcelona: Umtiti forlænger – gør plads til Torres

FC Barcelona er blevet enig med den franske forsvarsspiller Samuel Umtiti om en forlængelse af kontrakten, så han nu er at finde hos catalanerne til 2026. Selvom det lyder mærkeligt, så gør forlængelsen, at klubben nu kan registrere nyindkøbte Ferran Torres.

1 min læsning
Samuel Umtiti FC Barcelona Ferran Torres forlængelse
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Én kamp med fuld spilletid i ligaen og 17 på bænken samt samtlige seks Champions League-kampe på bænken.

Statistikken er langt fra imponerede i indeværende sæson for FC Barcelonas midterforsvarer, Samuel Umtiti, men ikke desto mindre har klubben nu forlænget med den 28-årige franskmand.

Læs også: Umtiti vil fuldføre sin kontrakt i FC Barcelona

Der er dog en ganske markant sidegevinst ved forlængelsen for FC Barcelona, for selvom Umtiti nu sidder med en kontrakt, der er tre år længere end den han allerede var i besidelse af, så har forsvarsspilleren indvilget i at gå ned i løn.

Nedgangen i lønnen betyder ifølge FC Barcelona, at klubben nu har mulighed for at registrere nyindkøbte Ferran Torres.

– FC Barcelona ønsker offentligt at udtrykke sin taknemmelighed overfor Samuel Umtiti for den villighed og kærlighed, som han har vist overfor klubben. Igennem hans kontraktforlængelse får FC Barcelona mulighed for at øge sin ’Financial Fair Play’ quota og dermed registrere Ferren Torres hos den spanske liga, lyder det i en pressemeddelelse fra FC Barcelona.

Samuel Umtiti kom til FC Barcelona fra Lyon i 2016.

Læs også: Torres’ første reaktion efter Barca-skifte: Stort skridt i karrieren

Timeline

Notifications

Notifikationer