LaLiga

Medie: Real Madrid klar med 350 millioner euro for superstjerne

Spanske Real Madrid skulle angiveligt være klar til at bruge vanvittige 350 millioner euro i forsøget på at hente en af de største stjerner i fodboldverden.

Real Madrid skulle ifølge et spansk medie være interesseret i at betale samlet 292 millioner euro for Dortmunds Erling Haaland til sommer.
Foto: Ahmed Yosri/Reuters/Ritzau Scanpix.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Real Madrid har gang i en forrygende sæson, hvor de efter 21 kampe allerede fører LaLiga med 15 point ned til ligaens andenplads, har kvalificeret sig til Champions Leagues 1/8-finaler, og søndag aften vandt de den spanske Super Cup over Athletic Bilbao.

Selvom det går forrygende for “Los Blancos,” så er de mere end klar til at nå nye højder med deres spilletrup, når klubben går ind i sommerens transfervindue.

Læs også: Medie: Barca har udset Premier League-kant som Dembélé-afløser

Det er ingen hemmelighed, at Real Madrid med stor sandsynlighed henter franske Kylian Mbappé til klubben denne sommer, når Paris Saint-Germain-spillerens kontrakt med den franske klub udløber. Men her stopper det ikke med forstærkninger af spillertruppen.

Ifølge spanske Marca så skulle Real Madrid nemlig være klar til at bruge vanvittige 350 millioner euro for at sikre sig Borussia Dortmunds Erling Haaland.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Læs også: Kontant Haaland: Dortmund presser mig til at tage en beslutning

Det enorme beløb skyldes, at hovedstadsklubben først og fremmest skal betale Haalands frikøbsklausul, der angiveligt vil lyde på 75 millioner euro til sommer. Derudover kommer ting som “sign-un fees,” løn til nordmanden samt betaling af agenten, Mino Raiola.

Netop signingen af Kylian Mbappé på en fri transfer skulle ifølge Marca være grunden til, at Real Madrid har den økonomiske styrke til at tilbyde Erling Haaland og hans bagland så mange penge i forsøget på at lokke Dortmund-spilleren til Madrid.

Læs også: Dortmund-boss svarer Haaland: Må forstå vores situation

Real Madrid er dog ikke de eneste, der forsøger at sikre sig den attraktive nordmands underskrift til sommer. Ærkerivalerne fra FC Barcelona skulle nemlig også være med i kampen om Haaland, hvilket du kan læse mere om her:

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P