1 min læsningKontant Haaland: Dortmund presser mig til at tage en beslutning

Der har været spekuleret meget i Erling Haalands fremtid, hvor han selv har været tavs omkring hele forløbet. Nu tager han bladet fra munden og fortæller, at han kan blive presset til at tage en snarlig beslutning omkring sin fremtid.

1 min læsning
Erling Haaland
Erling Haaland fortæller nu, at Dortmund presser ham for at tage en beslutning omkring sin fremtid. Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Fredag aften kom Erling Haaland som vanligt på tavlen, da Dortmund besejrede Freiburg i Bundesligaen. Sejren var dog ikke det, som tog fokus efterfølgende. Det gjorde i stedet et interview med den norske angriber, hvor han for første gang åbnede op omkring sin fodboldmæssige fremtid.

Den norske angriber bliver nemlig rygtet til alverdens topklubber i Europa, og nu vil Dortmund snart have en afklaring på Haalands tanker om fremtiden. Det fortalte han i et intervire med Viaplay Fotball i Norge.

– Det sidste halve år har jeg valgt ikke at sige en eneste ting af respekt for Dortmund. Jeg mærker nu, at klubben prøver at presse mig til at få gang i ting.

– Jeg vil egentlig bare spille fodbold, men de prøver at presse mig til at afgøre ting, så det betyder vel, at jeg snart må gøre det, siger Erling Haaland således i interviewet, som kan ses herunder.

Timeline

Notifications

Notifikationer