1 min læsningMedie: Agent giver Barcelona Haaland-ultimatum

FC Barcelona skal angiveligt købe tre af Mino Raiolas klienter, før en handel med Erling Haaland kan komme i hus.

1 min læsning
FC Barcelona er angiveligt blevet stillet et ultimatum af Erling Haalands agent, hvis de vil hente nordmanden.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Det er efterhånden en offentlig hemmelighed, at FC Barcelona er en blandt mange klubber, som er interesseret i at købe Erling Haaland til sommer fra tyske Borussia Dortmund.

Den handel kan dog vise sig at blive en anelse mere kompliceret, hvis man skal tro på El Nacional. Det spanske medie melder nemlig, at den norske angribers agent, Mino Raiola, har stillet et stort ultimatum til catalanerne, hvis de vil hente hans klient.

Læs også: Kontant Haaland: Dortmund presser mig til at tage en beslutning

Ifølge El Nacional drejer ultimatummet sig om, at FC Barcelona skal forsøge at hente Raiolas tre klienter, Matthijs de Ligt, Paul Pogba og Noussair Mazraoui, hvis de vil gøre sig nogle forhåbninger om også at tilknytte Erling Haaland til sommer.

To ud af de tre spillere kan dog hentes gratis til sommer, da Pogbas kontrakt med Manchester United udløber til sommer, hvilket Mazraouis kontrakt med Ajax Amsterdam også gør.

Artiklen fortsætter efter reklamen.

Signingen af de Ligt kan derimod blive en sværere opgave, da hollænderen angiveligt skulle have en frikøbsklausul på omkring 100 millioner euro ifølge El Nacional. Det er penge, som Barca næppe har til rådighed, hvis de samtidig skal købe Haaland selvsamme sommer.

Læs også: Dortmund-boss svarer Haaland: Må forstå vores situation

En fordel for den catalanske klub kan dog være, at Raiola har udtalt, at de Ligt har intentioner om at forlade Torino-klubben til sommer, hvilket muligvis kan tvinge “Den Gamle Dame” til at sælge deres hollandske forsvarsspiller.

FC Barcelona har allerede forstærket deres spillertrup i transfervinduet i januar, hvor spanske Ferran Torres blev hentet ind fra engelske Manchester City i starten af måneden.

Timeline

Notifications

Notifikationer