2 min læsningSpanske aviser sakser Koeman: Præsidenten gik ned i Barcelonas omklædningsrum efter nederlag

Joan Laporta kom efter FC Barcelonas pinlige nederlag på 3-0 til S.L. Benfica ned i omklædningsrummet. Her talte han til de nedtrykte spillere uden cheftræner Ronald Koemans tilstedeværelse.

2 min læsning
Ronald Koeman ligner en færdig mand. Efter nederlaget til Benfica gik præsident Joan Laporta i omklædningsrummet unden Koemans tilstedeværelse
Ronald Koeman ligner en færdig mand i FC Barcelona. Onsdag aften gik præsident Laporta i omklædningen uden hollænderens tilstedeværelse. Foto: Ritzau Scanpix / PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

De spanske aviser plejer ikke at skåne trænere og spillere, når resultaterne svigter.

Og således kan man nok regne ud, at Ronald Koeman også er landet på forsiderne af de spanske aviser her til morgen. FC Barcelona tabte på udebane med 3-0 til Benfica, og dermed har klubben nul point og en negativ målscore på minus seks efter de to første spillerunder af Champions League.

Flere spanske aviser herunder Marca og AS skriver, at Barcelona-præsident, Joan Laporta, efter onsdagens nederlag gik ned i omklædningsrummet og trøstede spillerne – uden at Koeman i øvrigt var til stede, skriver AS.com.

Laporta har overtaget præsidentposten midt i den værste storm i klubben i mange år, og han bruger meget energi på at overbevise alle om, at der er en plan for klubben, for den skræntende økonomi og den sportslige fremtid.

Læs også: To kampe, nul point og nul scoringer: Krisen fortsætter i Barcelona

Også Mundo Deportivo rapporterer om præsidentens tale i omklædningen, og der spekuleres i, om Koeman bliver fyret inden weekendens kamp mod Atlético Madrid, hvorefter der venter en landskampspause til at arbejde med holdet.

Ny træner – men hvem?
Alle er enige om, at Ronald Koeman ikke er Barcelona-træner i ret lang tid endnu, og blandt favoritterne nævnes nu Xavi Hernández, Roberto Martínez og nu også Andrea Pirlo.

Hvis FC Barcelona fyrer Ronaldo Koeman, skal de dog betale i omegnen af 100 millioner danske kroner, eftersom at de hentede Koeman imens han var ansat som hollandsk landstræner, og med klubbens skrantende økonomi er det endnu et problem for Laporta.

Læs også: Barca-træner efter nederlag på 3-0: Ved ikke om klubben støtter mig

Lørdag aften er der storkamp i LaLiga på udebane mod Atlético Madrid klokken 21.00. En kamp hvor Ronald Koeman dog har karantæne efter en udvisning i udebaneopgøret mod Cádiz.

Det er desuden første gang siden UEFA Cuppen i 1972-73, at FC Barcelona har tabt deres første to kampe i europæiske sammenhæng.

Følg campo.dk på Facebook og få de vigtigste nyheder i dit feed dagligt

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P