Champions League

Barca-træner efter nederlag på 3-0: Ved ikke om klubben støtter mig

FC Barcelona led i aftes et 3-0 nederlag til Benfica i Champions League. Umiddelbart efter kampen udtalte Ronald Koeman, at han er sikker på, at han har støtten fra sine spillere, men at han ikke ved, om klubben gør det samme.

Ronald Koeman
Ronald Koeman og FC Barcelona tabte for anden Champions League-kamp i træk med 3-0. Nu spekuleres der endnu engang om hollænderens fremtid i klubben. Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Der har været heftige rygter og spekulationer om Ronald Koemans fremtid som FC Barcelona-træner. Onsdag aften tabte den catalanske storklub så endnu engang med 3-0 i Champions League og efter kampen udtalte den kritiserede hollænder, at han ikke ved, om han har klubbens støtte.

– Jeg føler mig meget støttet af spillerne, men af klubben, ved jeg ikke. Jeg kan ikke sige noget om min fremtid, for jeg ved ikke, hvad klubben tænker på i den henseende, fortæller Ronald Koeman ifølge RAC1.

Læs også: To kampe, nul point og nul scoringer: Krisen fortsætter i Barcelona

FC Barcelona skal lørdag aften en tur til Madrid, hvor der venter en særdeles hård opgave, når de forsvarende spanske mestre Atlético Madrid tager imod.

Læs også: Spanske aviser sakser Koeman: Præsidenten gik ned i Barcelonas omklædningsrum efter nederlag

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P