1 min læsningBarca-træner efter nederlag på 3-0: Ved ikke om klubben støtter mig

FC Barcelona led i aftes et 3-0 nederlag til Benfica i Champions League. Umiddelbart efter kampen udtalte Ronald Koeman, at han er sikker på, at han har støtten fra sine spillere, men at han ikke ved, om klubben gør det samme.

1 min læsning
Ronald Koeman
Ronald Koeman og FC Barcelona tabte for anden Champions League-kamp i træk med 3-0. Nu spekuleres der endnu engang om hollænderens fremtid i klubben. Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Der har været heftige rygter og spekulationer om Ronald Koemans fremtid som FC Barcelona-træner. Onsdag aften tabte den catalanske storklub så endnu engang med 3-0 i Champions League og efter kampen udtalte den kritiserede hollænder, at han ikke ved, om han har klubbens støtte.

– Jeg føler mig meget støttet af spillerne, men af klubben, ved jeg ikke. Jeg kan ikke sige noget om min fremtid, for jeg ved ikke, hvad klubben tænker på i den henseende, fortæller Ronald Koeman ifølge RAC1.

Læs også: To kampe, nul point og nul scoringer: Krisen fortsætter i Barcelona

FC Barcelona skal lørdag aften en tur til Madrid, hvor der venter en særdeles hård opgave, når de forsvarende spanske mestre Atlético Madrid tager imod.

Læs også: Spanske aviser sakser Koeman: Præsidenten gik ned i Barcelonas omklædningsrum efter nederlag

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer