To kampe, nul point og nul scoringer: Krisen fortsætter i Barcelona

Ronald Koemans FC Barcelona led et ydmygende 3-0-nederlag i onsdagens Champions League-kamp mod Benfica.

Ronald Koeman begynder at ligne en presset mand. Foto: Patricia De Melo Moreira/AFP/Ritzau Scanpix

Kampen var dårligt fløjtet i gang, før Benfica kom på sejrskurs i onsdagens Champions League-kamp mod FC Barcelona.

Det var den 22-årige venstrekant, Darwin Nunez, der efter en flot soloaktion og et skud på kanten af feltet bragte Benfica foran 1-o efter bare to minutters spil.

FC Barcelona formåede ikke at skabe store chancer, og det blev til sølle to afslutninger indenfor målrammen i hele kampen.

Stillingen til pause var 1-0.

Darwin skød efter 51 minutters spil forbi et frit mål fra 30 meters afstand, da barcelona-keeper, Ter Stegen, tog på skovtur og kom på mellemhånd.

Den pressede Barcelona-træner, Ronald Koeman, foretog en trippeludskiftning, da der resterede 25 minutters spil. Ind kom Nico Gonzalez, Philippe Coutinho og Ansu Fati. Men lige lidt hjalp den offensive udskiftning, da Barcelona ikke formåede at komme på måltavlen i opgøret.

I det 69. minut gjorde Benfica-spilleren Rafa Silva skaden værre for Barcelona, da han på en returbold scorede til 2-0.

Og ydmygelsen blev total for Barcelona i det 78. minut, da tomålsskytten Darwin Nunez fra 11-meter-pletten gjorde det 3-0. Som også blev kampens slutresultat.

FC Barcelona har nu tabt deres første to Champions League-kampe 3-0 og er under maksimalt pres, inden deres næste kamp mod Dynamo Kijev.