NordicBet Ligaen

Endelig på plads: Landsretten har afgjort EfB-sagen

Esbjerg fB er nu officielt tilbage på lokale hænder, da Landsretten har behandlet den nu tidligere EfB-ejer Paul Conways kæremål og besluttet, at rekonstruktionen er foregået efter bogen – det bekræfter klubben på sin hjemmeside.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

I starten af maj var det egentlig på plads.

Esbjerg fB var tilbage på lokale hænder, da klubbens kreditorer havde stemt for den rekonstruktionsplan, som EfB Ejendom havde præsenteret.

Den beslutning valgte den nu tidligere EfB-ejer Esbjerg Investments Limited med Paul Conway i spidsen at kære, og nu har Landsretten endeligt talt og afgjort sagen.

Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

– Det er en rigtig god dag for Esbjerg fB. Dem har vi efterhånden haft en hel del af. Det er gået, som vi har håbet og forventet.

– Arbejdet med at få Esbjerg fB tilbage i god gænge er godt i gang, og vi har ikke ladet kæremålet få indflydelse på vores arbejde, men derfor er det selvsagt stadig rigtig dejligt, at få denne sidste knast af vejen, fortæller bestyrelsesformand i EfB Flemming Enevoldsen.

Paul Conway og kompagni havde via deres advokat fremført flere udtalelser omkring mulig videre proces, men nu har klubben endegyldigt meldt ud, at amerikanerne ikke kommer til at påvirke det arbejde, der nu er begyndt i EfB.

Dommen er faldet: Esbjerg er tilbage på lokale hænder

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P