Premier League

Medie: Storklubber river og flår i dansk stortalent

Den blot 16-årige dansker, Chido Obi, er et eftertragtet stortalent, og lige nu arbejdes der i kulissen i flere storklubber på at sikre den unge angriber i fremtiden.

Det engelske fodboldforbund vil gafle Chido Obi-Martin fra DBU og Danmark.
Foto: Arsenal.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chidozie Obi-Martin er et eftertragtet stortalent.

Den blot 16-årige dansker har imponeret stort i denne sæson i Arsenal, hvor han lige nu gør sig på klubbens ungdomshold.

Men det er ikke sikkert, at han kan kalde sig Arsenal-spiller efter sommer. I hvert fald kom det forleden frem, at den tyske storklub FC Bayern München arbejder på at lande en aftale med det danske stortalent.

Faktisk skulle holdet bag Chido Obi være i tæt kontakt med FC Bayern München om en mulig aftale. Og det skaber bekymring i Arsenal, hvor Obi ikke har en bindende senioraftale.

Men det arbejdes der nu på. Det skriver det engelske fodboldmedie Football Insider. Sagen er bare den, at en spiller først kan underskrive en fuldgyldig seniorkontrakt i engelsk fodbold, når man fylder 17 år.

Chido Obi fylder 17 år den 29. november 2024, og det står derfor frit for at vælge, hvad han ønsker mest – FC Bayern München, Arsenal eller måske en helt tredje klub.

Sikkert er det dog ifølge mediet, at både Arsenal og FC Bayern München arbejder ihærdigt på at overbevise den 16-årige angriber.

Chido Obi-Martin scorede imponerende 32 mål i blot 18 kampe for Arsenals U18-hold i den seneste sæson.

Han har desuden også gjort et stærkt indtog på det danske U17-landshold, hvor han er noteret for 10 mål i 14 landskampe.

Medie: Arsenal vil have ung spansk komet

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P