Premier League

Rygte: Gigantklub forhandler med dansk Arsenal-komet

Ifølge nicheprofilen AcademyScoop, der holder tæt øje med engelsk akademifodbold, er Bayern München i konkrete forhandlinger med Arsenals danske stjerneskud, Chido Obi-Martin.

Det engelske fodboldforbund vil gafle Chido Obi-Martin fra DBU og Danmark.
Foto: Arsenal.com
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Danske Arsenal-fans har i den forgange sæson kunnet følge vågent med, mens den purunge dansker Chido Obi-Martin har banket mål på mål ind for Arsenals akademi.

Men noget tyder på, at de danske Arsenal-tilhængere vil gøre klogt i lige at klappe hesten, før de suser ned og får printet danskerens navn på næste sæsons trøje.

En engelsk nicheprofil på X, der dedikeret følger med i engelsk akademifodbold og går under navnet AcademyScoop, sæter nemlig danskeren i forbindelse med et gigantisk skifte.

Ifølge dennes oplysninger, der som oftest er troværdige, når det angår akademifodbold, er Bayern München nemlig i dybe forhandlinger med danskeren.

Hvad end Obi-Martin er interesseret i skiftet vides endnu ikke, men han har endnu ikke underskrevet en bindende seniorkontrakt med Arsenal.

Obi-Martin lavede hele 32 mål i bare 18 kampe for Arsenals U18-hold i seneste sæson, og det er derfor ingen overraskelse, at andre storklubber er interesseret i at lokke ham til deres fold.

Det er endvidere ikke første gang, at Bayern meldes som en potentiel kommende arbejdsgiver for danskeren. Tidligere har også det engelske medie The Daily rapporteret om tyskernes interesse.

Bayern varme på Arsenal-dansker

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P