Bundesligaen

Officielt: Endnu en dansk træner tager til Bundesligaen

Bundesligaen bliver nok en gang en dansk træner rigere. Denne gang er det Kolding IF’s nu forhenværende cheftræner, Kristoffer Wichmann, der skifter til den bedste tyske række.

Kristoffer Wichmann skifter fra Kolding IF til en unavngiven klub i Bundesligaen.
Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Bundesligaen er vilde med danske trænere.

I Union Berlin finder man Bo Svensson, i Augsburg er det Jess Thorup og i Mainz 05 er det Bo Henriksen.

Nu tager endnu en dansk træner turen til den store liga syd for grænsen.

Således oplyser Kolding IF lørdag, at man har solgt klubbens cheftræner, Kristoffer Wichmann, til en unavngiven klub i den tyske Bundesliga.

Her skal han tiltræde i en rolle som assistenttræner.

Det er nærtliggende at forestille sig, at Kristoffer Wichmann kommer til at være assistenttræner for en af de tre danske cheftrænere i Bundesligaen.

– Jeg havde troet at jeg skulle være i Kolding IF i adskillige år, hvilket min forlængelse med denne her fantastiske klub også synliggjorde. Fodbold er dog til tider en uberegnelig størrelse, og den her mulighed håber jeg alle forstår, at jeg skal tage.

– Derfor er det også 100 procent et på-gensyn til Kolding IF, hvor min samhørighed med fans/supportere, sponsorer og alle i og omkring klubben er helt speciel. Jeg vil gerne sige tak til alle der har gjort, at vi står et fantastisk sted i Kolding IF, men også at det har sandsynliggjort at jeg er blevet interessant for andre klubber, og i det her tilfælde en klub i Bundesligaen, siger Kristoffer Wichmann til Kolding IF’s egen hjemmeside.

Kolding IF forlængede så sent som i vinter aftalen med Kristoffer Wichmann.

Han skifter i kølvandet på en sæson, hvor det blev til en tredjeplads for Kolding IF i NordicBet Ligaen, hvilket er klubbens bedste placering i mere end 40 år.

Han har været i Kolding siden foråret 2021 og var dermed også med til at rykke op i landets næstbedste række i sommeren 2023.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P