NordicBet Ligaen

Kolding IF forlænger med cheftræneren: En af de klart dygtigste i Danmark

NordicBet Liga-klubben Kolding IF oplyser torsdag, at man har forlænget aftalen med Kristoffer Wichmann.

Kristoffer Wichmann forlænger med Kolding IF.
Foto: Kolding IF

Kolding IF og Kristoffer Wichmann fortsætter med at danne par.

I hvert fald oplyser NordicBet Liga-klubben torsdag, at den 42-årige cheftræner har skrevet under på en kontraktforlængelse.

Den nye aftale strækker sig frem til sommeren 2027. Den forhenværende aftale stod til at løbe ud til sommer.

I Kolding er man jublende lykkelig over forlængelsen med Wichmann, der i sommer førte klubben til oprykning til landets næstbedste række.

– Vi ser Wichmann som en af de klart dygtigste trænere i Danmark, så for os er det uhyre stærkt, at vi kan fortsætte rejsen og forhåbentlig indfri klubbens potentiale.

– Kontinuitet er vejen til succes, og at vi holder fast på Wichmann, betyder, at ledelsen fortsætter i den retning, der begyndte i sommeren 2021, og de næste år frem.

– Vores kultur i hverdagen og vores stil på banen er banebrydende, og det har Wichmann og den ufattelig dedikerede og dygtige stab været nøglen til. Det har været altafgørende at få styr på vores fremtid på trænerposten, siger Frederik Lund, teknisk chef i Kolding IF, til klubbens egen hjemmeside.

Medie: Garvet Kolding-topscorer skifter til udlandet til sommer

Kolding IF begyndte sæsonen som lyn og torden i NordicBet Ligaen, men er sidenhen dumpet ned på sjettepladsen, hvilket dog er mere end godkendt for oprykkerklubben.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P