LaLiga

Hansi Flick har planen klar: Sådan skal AC bruges

En ny æra er begyndt i den spanske storklub FC Barcelona med ansættelsen af Hansi Flick som cheftræner. Det samme gør sig gældende for danske Andreas Christensen, som nu skal forhold sig til en ny træners tanker og ideer. Så hvordan vil Hansi Flick egentlig bruge AC?

Andreas Christensen i løbeduel med en spiller fra Valencia.
Foto: REUTERS/Albert Gea

Andreas Christensen er oprindeligt central forsvarsspiller.

Danskerens stærke evner på bolden har dog fra tid til anden gjort, at han er blevet flyttet et skridt frem på banen til den defensive midtbane.

Det var tilfældet i den sidste tid i FC Barcelona under ledelse af Xavi, og skal man tro den spanske avis Mundo Deportivo, så bliver det også tilfældet under den nye cheftræner i klubben, Hansi Flick.

Det forlyder således, at Andreas Christensen med god sandsynlighed kan blive gjort til permanent midtbanespiller i FC Barcelona i fremtiden.

Ifølge mediets kilder skulle Hansi Flick være begejstret for danskerens evner med bolden – og så skulle han se store perspektiver i at gøre Andreas Christensen til den ‘nye’ Sergio Busquets, som klubben har jagtet en erstatning for i en rum tid.

Tidligere på året lød det, at FC Barcelona nu ville forsøge at sælge Andreas Christensen i jagten på at komme klubbens økonomiske vanskeligheder til livs. Dette virker nu til endegyldigt at være blevet sparket til hjørne.

Andreas Christensen står i alt noteret for 74 kampe for FC Barcelona med fire mål og tre assists til følge. Han er fortsat på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Revser FC Barcelona: De er skyld i De Jong-skade

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P