EM 2024

Revser FC Barcelona: De er skyld i De Jong-skade

Mandag kom det frem, at hollandske Frenkie de Jong misser EM 2024 grundet en ankelskade. Nu langer den hollandske landstræner, Ronald Koeman, ud efter FC Barcelona, som han mener er skyld i skaden.

Ronald Koeman roser spillerne på banen.
Foto: REUTERS/Clodagh Kilcoyne/File Photo

Der bliver langet ud efter den spanske storklub FC Barcelona.

Årsagen er den ankelskade, der holder den hollandske midtbanestjerne, Frenkie de Jong, ude under EM 2024 denne sommer.

Og manden, der sender kritik mod FC Barcelona er den hollandske landstræner, Ronald Koeman. Han mener nemlig, at den catalanske storklub er skyld i De Jongs skade.

Han fortæller, at De Jong flere gange har været på træningsbanen for at teste sin ankel af de seneste dage. Hurtigt stod det dog klart, at han misser EM 2024.

– Han har fået en reaktion på sin ankel efter hver træning. Derfor måtte vi konkludere, at han ikke ville blive 100 procent klar til de næste tre uger. Jeg vidste i forvejen, at den første kamp mod Polen så svær ud, fortæller Koeman, inden han retter kritik mod Barca.

– Som klub er man nødt til at kigge på spillernes historik. Det virker ikke til, at man har gjort det er. FC Barcelona har taget chancer, og nu står vi her. Vi har jo ikke noget at skulle have sagt.

Frenkie de Jong misser altså EM 2024, men der er også yderligere skadesfrygt at spore for Holland.

Således måtte Teun Koopmeiners udgå med en skade i opvarmningen forud for mandagens testkamp mod Island. Læs mere om dette her.

Holland sparker EM 2024 i gang den 16. juni, hvor nationen møder Polen. Herefter venter også Frankrig og Østrig i gruppespillet.

Bliv helt klar til den kommende EM-slutrunde med campo.dk’s ultimative guide til EM 2024 herunder

EM 2024: Den ultimative guide til EM i Tyskland 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P