EM 2024

Hollandske skadeskvaler: Endnu en skade kort før EM

Mandag kom det frem, at den hollandske landsholdsprofil Frenkie de Jong misser EM 2024 grundet en skade. Tirsdag er der nye nedslående nyheder i Holland.

Teun Koopmeiners i dialog med sin holdkammerat på det hollandske landshold, Daley Blind.
Foto: Piroschka Van De Wouw/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag var en hård dag i hollandsk landsholdsregi.

Her kom det frem, at FC Barcelona-stjernen Frenkie de Jong ikke når at blive sin ankelskade kvit og derfor misser EM 2024.

Tirsdag fortsætter nedturen for Holland dog. Således er Frenkie de Jong ikke den eneste spiller, der risikerer at misse EM for Holland.

Således lyder det tirsdag, at Teun Koopmeiners måtte udgå i opvarmningen til mandagens sidste testkamp for Holland mod Island.

Og skal man tro den hollandske landstræner Ronald Koeman, så an der også være tale om en skade, der kan få betydning for Koopmeiners EM. Det vil der blive kigget yderligere på tirsdag.

– Han fik problemer med lysken på sin første afslutning. Vi ved endnu ikke, hvordan han har det. Vi kommer til at kigge på testresultater i morgen (tirsdag, red.). Men jeg har en dårlig fornemmelse, fortæller Koeman efter kampen.

EM 2024 sparkes i gang den 14. juni, når Tyskland åbner turneringen mod Skotland.

For Hollands vedkommende starter EM-slutrunden for alvor den 16. juni, når nationen spiller åbningskamp mod Polen. Derudover venter også Frankrig og Østrig i gruppespillet.

Bliv helt klar til den kommende EM-slutrunde med campo.dk’s ultimative guide til EM 2024 herunder

EM 2024: Den ultimative guide til EM i Tyskland 2024

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P