Major League Soccer

Endnu en legende på vej til MLS?

Marco Reus Dortmund-karriere er nu officielt slut. Hvad skal der ske med spilleren, der aldrig forlod klubben? Der er angiveligt flere muligheder.

Marco Reus takker af i Dortmund
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

2-0 nederlaget til Real Madrid i Champions League-finalen var Marcos Reus sidste optræden for Borussia Dortmund.

Real Madrid gør det igen: Vinder Champions League

Det rejser selvfølgelig et spørgsmål om, hvad der nu skal ske med den evigt loyale Dortmund-legende.

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano har Reus flere konkrete tilbud, som han skal forholde sig til, hvoraf en fremtid i MLS virker sandsynligt.

Det er efterhånden også en af de foretrukne destinationer, når karrieren lakker mod enden. Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets, Jordi Alba og Olivier Giroud er nogle af de prominente navne, der i de seneste sæsoner har pakket kufferten og ansøgt om et visum i ‘Guds eget land’.

Video: Messi, Suarez og Alba på tavlen i Barca-belejring

Ifølge Fabrizio Romano skal Reus lige have tid til at tage ordentlig afsked med hjerteklubben, før han endeligt beslutter sig for, hvad fremtiden skal byde på.

Reus har set mange af sine holdkammerater rejse fra Dortmund til andre adresser, men han er altid blevet i klubben. Derfor er det også lidt specielt, at det nu er hans tur til at tage afsted.

På trods af en karriere, der har været stærkt præget af skader, har den 35-årige tysker formået at spille hele 429 kampe for Dortmund, hvor det er blevet til 170 mål og 131 assists.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P