FA Cup

Godt og skidt forsvarsnyt for United forud for FA Cup-finale

Allerede i onsdagens kamp mod Newcastle var der gode nyheder for Manchester United frem mod FA Cup-finalen, nu er der yderligere gode nyheder krydret med én dårlig.

Manchester Uniteds Luke Shaw i samtale med holdkammeraten Harry Maguire.
Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester United kan med bare én sejr forvandle en rædderlig sæson til en acceptabel en af slagsen.

Det kræver en sejr over bysbørnene fra Manchester City, når de to Manchester-klubber mødes i FA Cup-finalen på Wembley lørdag den 25. maj.

Den røde af de to Manchester-klubber går ind til finalen som soleklare underdogs, men torsdag var der nyt fra manager Erik ten Hag – der dog havde en pose blandede bolscher med til pressen.

Manchester United spiller inden finalen sin sidste kamp i Premier League i denne sæson, når de søndag gæster Brighton.

– Vi så i går (mod Newcastle, red.), at Licha Martinez er tilbage. Han har også haft en god træning i dag. Der var også andre på banen som Rapha Varane og Victor Lindelöf, vi må se, hvor langt de er væk i forhold til kampen søndag, lød det fra Ten Hag.

Manchester United-manageren havde også en opdatering om både Harry Maguire og Luke Shaw, der begge også er i spil til EM med England. Ingen af de to lader dog til at blive klar til søndagens kamp i Brighton.

– Det er ikke op til mig at vurdere i forhold til det engelske landshold, men i forhold til [FA Cup-] finalen, så arbejder vi på det.

– Jeg tror, der er en god mulighed for, at Harry Maguire vil være til rådighed. Det planlægger vi efter. For Luke [Shaw] er det mere kompliceret. Lige nu vil jeg sige, at der kun er en lille chance for at han bliver klar, men der er stadig en meget lille chance. Han har haft et tilbagefald, så nu skal vi finde ud af, hvor længe han er ude, lyder det fra hollænderen.

Manchester United går ind til FA Cup finalen med to nederlag til Manchester City tidligere i sæsonen på henholdsvis 3-1 og 0-3 i bagagen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P