Premier League

Viborg-profil holder fokus efter belgisk interesse

Anosike Ementa fokuserer bare på at præstere til træning og i kamp. Han lader andre om al den snak og skriveri, der kan være udenom.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Der er belgisk interesse for Viborgs formstærke angriber Anosike Ementa, som selv har bemærket historien.

Det er Gent, som har følerne ude, og ifølge mediet HLN også er de faktisk også langt i forhandlingerne. Anosike Ementa tager det dog helt roligt. Han fokuserer på den danske Superliga for nu.

– Jeg har selvfølgelig læst det. Sådan er det i en klub som Viborg, som er en god udviklingsklub, så er der altid interesse, siger han til Eurosport

Den høje angriber har scoret otte mål for Viborg i den her sæson. Han gør det klart, at han har det godt med, hvor han er, hvor han bare fokuserer på næste træning.

– Det er altid dejligt at høre, der er interesse. Det er motivation. Men lige er jeg bare glad for at være her, og jeg gør alt for, at vi præsterer.

– Jeg tænker ikke så meget over det. Jeg har fokus på banen, på træning og de ting, vi arbejder med. Det andet lader jeg andre om, siger Ementa.

Den beskedne tidligere Aab-angriber giver Jakob Poulsen og den tidligere træner Jakob Friis stor del af æren for, at han præsterer som han gør.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P