Højlund lukker Bruno-show på Old Trafford

Manchester United fik en svær start hjemme imod Sheffield United, men det fik Bruno Fernandes lavet om på, da portugiseren startede en mindre opvisning efter en times spil.

Rasmus Højlund fejrer sin scoring for Manchester United i Premier League-kampen imod Sheffield United.
J. Maguire
42′
Bruno Fernandes
61′
81′
R. Højlund
85′
J. Bogle
35′
B. Brereton
50′
45′
90′
  • Senest slap Manchester United med skrækken, da Coventry voldte De Røde Djævle problemer i FA Cup-seminfinalen. Onsdag aften mødte Erik ten Hag og co. Sheffield United, som endte med at blive historisk dårlige, da United scorede fire mål

• Det startede til gengæld skrækkeligt for hjemmeholdet, da en kæmpe brøler fra André Onana gjorde det nemt for Jayden Bogle, som bragte gæsterne i front. Føringen blev syv minutter gammel før Maguire bragte balance i regnskabet

• Anden halvleg var knap nok begyndt før De Røde Djævle igen var bagud. Efter en times spil trådte Bruno Fernandes i karakter, da portugiseren først scorede straffespark og tyve minutter senere torpederede bolden ind på et langskud

• Kronen på Fernandes-værket blev et oplæg til Manchester Uniteds danske islæt, da Rasmus Højlund lukkede og slukkede på Old Trafford til 4-2. Med de fire indkasserede mål er Sheffield United nu også indehavere af den værste defensiv i Premier Leagues historie, da klubben nu har lukket flest mål ind på én enkelt sæson nogensinde

Manchester United 0-1 Sheffield United (Jayden Bogle, 34′):

Manchester United 1-1 Sheffield United (Harry Maguire, 42′):

Manchester United 1-2 Sheffield United (Ben Brereton Diaz, 49′):

Manchester United 2-2 Sheffield United (Bruno Fernandes, 60′):

Manchester United 3-2 Sheffield United (Bruno Fernandes, 81′):

Manchester United 4-2 Sheffield United (Rasmus Højlund, 85′):