NordicBet Ligaen

Kolding-assistent arkitekt bag sejr mod Vendsyssel

Kolding IF gik fredag aften forbi Vendsyssel FF i NordicBet Ligaens oprykningsspil, efter en sejr over vendelboerne på udebane.

Kolding IF jubler efter scoring.

Han slutter som spiller til som sommer, men han ligner en, der vil slutte af med et brag.

Kolding IF‘s spillende assistenttræner, Mikkel Jespersen, leverede en scoring og to assist, da oprykkerne fredag kunne rejse fra Hjørring med en 2-4-sejr over Vendsyssel FF.

Jesper stod selv for kampens første mål efter 10 minutter, inden Lucas Jensen og Oskar Øhlenschlæger havde vendt kampen på hovedet for hjemmeholdet efter en halv times spil.

Paul Ngongo udlignede efter 34 minutter til pausestillingen 2-2.

12 minutter inde i anden halvleg gjorde Asker Beck det til 2-3 for gæsterne, inden forsvarsspilleren Christian Vestergaard med 12 minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede med sin scoring til 2-4.

Med sejren går Kolding akkurat forbi Vendsyssel i tabellen, hvor de to klubber nu begge har 42 point. Kolding har en målscore, der er ét mål bedre end vendelboernes.

Kolding-sejren betyder også, at Vendsyssel nu endegyldigt og matematisk kan skyde en hvid pil efter drømmen om oprykning til Superligaen.