Coppa Italia

Isaksen-løse Lazio ryger ud: Super-sub gør forskellen

Gustav Isaksen kunne se sine holdkammerater fra bænken under hele returopgøret af Coppa Italia-semifinalen, hvor romerne vandt kampen, men alligevel røg ud.

Federico Chiesa dribler med bolden i Coppa Italia-semifinalen imellem Juventus og Lazio.

Lige ved og næsten slår ingen mand af hesten.

Tirsdag aften havde Lazio en stor opgave foran sig, da romerne tabte den første semifinale med 2-0 ude imod Juventus.

Til returopgøret i Rom var der således lagt op til, at Lazio måtte ud og jagte scoringer, men til trods for det var Gustav Isaksen blevet fravalgt.

Danskeren kom ikke på banen i opgøret.

Federico Chiesea dribler med bolden i Coppa Italia-semifinalen imellem Juventus og Lazio.

Det startede ellers glimrende for hjemmeholdet, da Luis Alberto, som har annonceret, at han vil væk fra klubben, svang et hjørnespark ind i panden på Taty Castellanos, som stangede føringen i hus.

1-0-føringen fik lov at stå helt indtil anden halvleg, hvor opskriften var den samme.

Luis Alberto spillede en god stikning til Castellanos, som efter en mindre dribletur bankede bolden ind til 2-0.

Således var det helt lige i semifinalen, men det fik Juventus forpurret sent i opgøret.

Efter 82 minutters spil kom Arkadiusz Milik på banen, og bare ét minut senere scorede polakken med sin første berøring i kampen og sendte Juventus i Coppa Italia-finalen.

I finalen venter enten Fiorentina eller Atalanta, som spiller returopgøret af deres semifinale onsdag aften.