Nattens Messi-show: Sender Inter Miami til tops

Lionel Messi og det tidligere FC Barcelona-slæng i Inter Miami foldede sig ud i fuld flor natten til søndag. Se alle højdepunkterne her.

Lionel Messi jubler sammen med Jordi Alba, efter Messi har scoret et mål.

Der var godt gang i den natten til søndag, hvor Lionel Messi – og resten af det tidligere FC Barcelona-slæng i Inter Miami – gjorde sig bemærket.

Sammen sikrede den argentinske verdensstjerne, Sergio Busquets og Luis Suarez nemlig sejren, da Inter Miami tog imod Nashville SC i MLS.

Det hele startede allerede efter 2 minutters spil, hvor Inter Miami kom bagud med 1-0 på et selvmål, men så tog Inter Miami over.

Allerede efter 11 minutters spil kunne den velkendte duo, Lionel Messi og Luis Suarez, i samspil sætte det udlignende mål ind. Efter et mislykket Messi-forsøg på mål kunne Luis Suarez sende bolden tilbage til Messi, som kvitterede med en scoring.

Messi fortsatte efterfølgende med at dominere, og kort før pause kunne Messi – i samspil med en anden tidligere Barca-kammerat – sende Inter Miami i front. Med et snorlige hjørnespark sendte Messi bolden ind i panden på Sergio Busquets, der flot kunne heade bolden i kassen til 2-1.

Stillingen blev ved 2-1 langt hen i kampen, og med små 10 minutter tilbage af opgøret kunne Lionel Messi lukke og slukke med en stensikkert straffesparksscoring til slutresultatet 3-1 til Inter Miami.

Med sejren natten til søndag indtager Lionel Messi og co. nu førstepladsen i øst-konferencen i MLS med 18 point i 10 kampe. Her har Messi leveret syv mål og tre assists.