Champions League

Barca-profil modtager trusler: ‘Ønsker din datter dør’

FC Barcelona-profilen João Cancelo har modtaget en lang række trusler efter klubbens Champions League-exit mod PSG i løbet af ugen.

Soccer Football – LaLiga – Osasuna v Barcelona – El Sadar Stadium, Pamplona, Spain – September 3, 2023 Barcelona’s Joao Felix and Joao Cancelo on the pitch before the match REUTERS/Vincent West

‘Jeg ønsker, at din datter dør’.

Sådan lød en af de trusler, som FC Barcelona-profilen João Cancelo har modtaget på sine sociale kanaler i løbet af den seneste uge.

Det sker efter den catalanske storklubs Champions League-exit mod Paris Saint-Germain tirsdag, hvor João Cancelo flere gange blev overrumplet på banen af sin direkte modstander, Ousmane Dembélé, og også endte med at begå et klodset straffespark.

I et interview med ESPN fortæller portugiseren, at det har været nogle rigtig ubehagelige dage efter kampen mod PSG.

– De siger lige, hvad der passer dem. Der er kommentarer på Instagram, hvor de ønsker, at min ufødte datter dør. De tør ikke at sige det til mig personligt, for der ved de, at de vil få problemer, men så længe det er online, er det som om, at man bare kan sige hvad som helst, fortæller João Cancelo og fortsætter:

– De fornærmer min kone og min ufødte datter – min baby. Verden er nogle gange et grusomt sted, og vi bliver nødt til at finde ud af, hvordan vi kan leve med og håndtere det, der foregår online. Det er jo meget alvorligt at ønske døden over en baby.

João Cancelo er på nuværende tidspunkt udlejet til FC Barcelona fra Manchester City. En aftale der udløber ved slutningen af sæsonen.

Det forlyder dog, at FC Barcelona arbejder på at hente portugiseren permanent ved lejemålets udløb.

I alt står João Cancelo noteret for 35 kampe for ‘Blaugrana‘. Her er det blevet til fire mål og fire assists.

Cancelo og FC Barcelona spiller senere søndag et vigtigt opgør mod rivalerne fra Real Madrid. El Clasico fløjtes op klokken 21:00 og kan følges direkte på TV2 Sport X og TV2 Play.

Kold luft mellem Barca-stjerner efter rødt kort

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P