Bundesligaen

Tuchel giver op: Tillykke til Leverkusen

Efter lørdagens nederlag i ‘Der Klassiker’ er der 13 point mellem de to øverste hold i Bundesligaen. Det synes Thomas Tuchel er for meget, og derfor har han efter nederlaget lykønsket Bayer Leverkusen med titlen.

Thomas Tuchel ærgrer sig over nederlaget til Dortmund.
Foto: Angelika Warmuth/Reuters/Ritzau Scanpix

– Tillykke med titlen til Bayer Leverkusen. Ræset er forbi.

Sådan lød de opgivende ord fra den snarligt aftrædende Bayern München træner, Thomas Tuchel, der blev interviewet af tyske Sky Sport, efter han lørdag aften kunne se sit mandskab tabe traditionsopgøret ‘Der Klassiker 0-2.

Efter nederlaget til Dortmund, der blev Bayerns første af slagsen på Allianz Arena i 10 år, er der hele 13 point op til Leverkusen, der indtager førstepladsen i den tyske Bundesliga. Og det er altså den pointforskel, som Tuchel har vurderet er for stor.

– Jeg har ingen tro på det længere. Vi er 13 point efter. Jeg troede ikke, at vi ville spille sådan her igen, men det gjorde vi, uddybede Tuchel overfor tyske Sky Sport.

Bayern har ellers vundet Bundesligaen i de seneste 11 sæsoner, og det er dermed en gigantisk skuffelse, at stimen står til at blive brudt.

Derfor er det heller ikke nogen overraskelse, at det for længst er blevet udmeldt, at Tuchel ikke fortsætter i klubben efter denne sæson.

Mange Bayern-tilhængere havde nok håbet på, at erstatningen skulle findes i de direkte konkurrenter om den tyske titel, men Xabi Alonso har udmeldt, at han bliver endnu en sæson i Leverkusen.

Dermed efterlader stillingen Bayern i et midlertidigt tomrum, hvor den afgående træner fraskriver mesterskabet samtidig med, at det endnu er et mysterium, hvem der skal overtage roret i storklubben.

Bayerns mest åbenlyse mulighed for oprejsning er, at klubben formår at vinde Champions League.

Her har man trukket Arsenal, og man skal dermed en tur til London den 9. april, hvor det første af to opgør skal udspilles på Emirates Stadium.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P