Bundesligaen

Xabi Alonso bekræfter selv: Jeg bliver i Leverkusen

Bayer Leverkusen vil også i den kommende sæson have Xabi Alonso som cheftræner, det bekræfter spanieren selv fredag.

Bayer Leverkusen træner Xabi Alonso.
Foto: Thilo Schmuelgen/Reuters/Ritzau Scanpix
Denne historie udkom først på campo.dk

Han kommer efter alt at dømme til at være klubbens første mestertræner.

Xabi Alonso nyder enorm succes i Bayer Leverkusen, og med mindre der sker et mindre Bayern München-mirakel (igen) – så vinder spanieren det tyske mesterskab med klubben for første gang i historien.

Fredag har Alonso så selv bekræftet, at han også vil være at finde i klubben efter sommerferien.

– Der har været en masse spekulationer om min fremtid. Jeg ønskede at bruge landskampspausen på at reflektere og tage en beslutning. I sidste uge havde jeg et virkelig godt møde, hvor jeg informerede klubben om min beslutning om at fortsætte som træner, lyder det fra Xabi Alonso.

Dermed giver Alonso altså en lang næse til begge sine tidligere klubber i form af Bayern München og Liverpool, der begge står uden træner til sommer.

– Det ville ikke være rigtigt af mig at tale om andre klubber, men det er helt sikkert store klubber, som jeg har en stærk tilknytning til. Det her handler mere om min overbevisning om, at jeg er det rette sted i Leverkusen, og vi ønsker fortsat at vokse sammen, lyder det fra Alonso.

Alonso bekræfter, at han tog beslutningen i sidste uge.

– Det var min deadline. Jeg var nødt til at beslutte mig, og så var det vigtigt at dele det med alle. Jeg informerede spillerne her til morgen til taktikmødet. Jeg er taknemmelig for, at Leverkusen tror på mig, lyder det fra Alonso.

Xabi Alonso og Bayer Leverkusen har ti point ned til Bayern München på andenpladsen i Bundesligaen.

Lørdag møder Leverkusen Robert Skov og Hoffenheim hjemme på BayArena.

Trods en flot historie, der strækker sig helt tilbage til 1904, så har Bayer Leverkusen aldrig tidligere vundet det tyske mesterskab. Et UEFA Cup trofæ fra 1987-88-sæsonen samt en tysk pokaltitel fra 1992-93-sæsonen og en titel som 2. Bundesliga-vindere er indtil videre klubbens eneste trofæer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P