Dortmunds nordmand sænker Bayern i ‘Der Klassiker’

Lørdag blev der budt op til dans i Bundesligaen, da storkampen ‘Der Klassiker’ blev udspillet på Allianz Arena. Det var Dortmund, der trak sig sejrrigt ud af kæmpekampen, og dermed har Bayern nu uoverskueligt langt op til Bayer Leverkusen i toppen af ligaen.

Karim Adeyemi jubler, efter han gjorde det til 0-1 i Der Klassiker.
K. Adeyemi
10′
J. Ryerson
83′
45′
90′
  • Der gik bare ti minutter, før Karim Adeyemi sendte chokbølger gennem Allianz Arena, da Dortmund-angriberen sparkede gæsterne foran. Inden pausen nåede den engelske Bayern-duo, Harry Kane og Eric Dier, begge at brænde store chancer

• Dermed var stillingen stadig 0-1, da de to mandskaber gik ud til anden halvleg. Dortmund pakkede sig helt ned i eget felt og forsvarede heroisk. I det 83. minut udbyggede gæsterne så utroligt nok føringen, da norske Julian Ryerson gjorde det til 0-2

• Til allersidst i opgøret dukkede Harry Kane op bagerst i feltet og reducerede, men målet blev underkendt for offside. Med 0-2 nederlaget har Bayern nu 13 point op til førerholdet fra Leverkusen. Det er første gang i ti år, at Dortmund vinder på Allianz Arena i Bundesligaen

Bayern München 0-1 Borussia Dortmund (Adeyemi, 10′):

Bayern München 0-1 Borussia Dortmund (Kæmpe redning af Ulreich, 52′):

Bayern München 0-2 Borussia Dortmund (Ryerson, 83′):