Kvindelandsholdet

Trods fravær har Jeglertz ikke udtaget Nadim for sidste gang

Selvom Andrée Jeglertz har fravalgt Nadia Nadim til de to kommende EM-kvalifikationskampe, så tror han ikke, han har udtaget Nadim til landsholdet for sidste gang.

Den danske kvindelandstræner Andrée Jeglertz til pressemøde hos DBU.
Foto: Thomas Traasdahl/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Der var særligt ét navn, der glimrede ved sit fravær, da kvindelandsholdet onsdag blev udtaget.

Kun tre af landstræner Andrée Jeglertz 23 udtagne spillere til EM-kvalifikationskampene mod Tjekkiet og Belgien i april har flere landskampe end Nadia Nadim.

Nadim måtte senest melde fra til landsholdets testkamp mod Østrig i slutningen af februar, og denne gang er hun slet ikke med.

Dermed bliver det hverken til landskamp nummer 106 eller 107 i denne omgang, men selvom Nadim er fravalgt denne gang, så har hun ikke nødvendigvis spillet sin sidste landskamp.

– Nej det tror jeg ikke. Lige nu synes jeg, at jeg har andre spillere, som er bedre.

Nadim fraværende i Jeglertz landsholdstrup

– Så længe Nadia stadig har drivet til landsholdet, og jeg synes, hun er konkurrencedygtig, så kan hun meget vel komme med næste gang eller komme med i en anden sammenhæng.

– I øjeblikket syntes jeg, at der var nogle andre spillere, men hvordan det ser ud i maj-juni eller juli, det må vi se til den tid, siger Andrée Jeglertz til campo.

Det danske kvindelandshold starter EM-kvalifikationen med en udekamp mod Tjekkiet den 5. april, inden holdet den 9. april takker af fra hjemmebanen i Viborg med en hjemmekamp mod Belgien.

Den 31. maj tages den nye hjemmebane i Vejle så i brug til hjemmekampen mod de spanske verdensmestre.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P