Kvindelandsholdet

Kvalifikationsprogram på plads for det danske landshold

Det danske kvindelandshold skal i EM-kvalifikationen op imod verdensmestrene fra Spanien samt Belgien og Tjekkiet, og nu ligger kampprogrammet fast.

Det danske kvindelandsholds kommende EM-kvalifikationskampe er nu fastlagt.
Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix

Danmark åbner EM-kvalifikationen med en udekamp mod Tjekkiet.

Derefter tager kvindelandsholdet imod Belgien hjemme på Viborg Stadion til det, der kan blive holdets sidste kamp på netop stadionet i Viborg.

Først på mandag bliver der nemlig sat navn på det eller de stadioner, der skal huse kvindelandsholdets to sidste hjemmekampe i kvalifikationen, der står mod henholdsvis Spanien og Tjekkiet.

hjemmekampen mod de spanske verdensmestre kommer til at stå den 31. maj, mens udekampen står bare fire dage senere i Spanien.

Kampprogram for kvindelandsholdets EM-kvalifikation:

Kampprogram for det danske kvindelandshold til EM-kvalifikationen 2024.
Foto: DBU

Dermed får den danske landstræner, Andrée Jeglertz, sit ønske om at møde Spanien i en af de to sidste hjemmekampe opfyldt.

Jeglertz udtalte i forbindelse med lodtrækningen i tirsdags, at han håbede, at hjemmekampen mod Spanien skulle spilles på et stort stadion. Det kan du læse mere om her:

Dansk landstræner: Håber på stort stadion mod Spanien

Kvalifikationen frem mod EM-slutrunden i Schweiz i sommeren 2025 er ændret ganske markant i forhold til den kvalifikationsstruktur, vi er blevet vant til.

I stedet for at seede holdene, så der for Danmarks vedkommende vil være modstandere fra både den europæiske top og bund, så venter der kun kampe mod hold fra den europæiske top. Til gengæld giver både en første- og en andenplads i gruppen direkte kvalifikation til slutrunden, mens der venter playoff-kampe, hvis ikke Danmark ender som et af de to bedste hold i gruppen.

Du kan læse mere om lodtrækningen og kvalifikationen her:

Verdensmestre venter for Danmark i EM-kvalifikationen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P