Major League Soccer

Medie: Giroud slutter sig til Lloris i USA

Ifølge normalt troværdige The Athletic nærmer den franske landsholdsangriber Olivier Giroud sig et skifte til den amerikanske MLS.

Olivier Giroud jubler efter en scoring på det franske landshold.
Foto: Franck Fife/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hver gang Olivier Giroud scorer på det franske landshold, udbygger han sin scoringsrekord.

Samtidig nærmer han sig også både landskampsrekordindehaver Hugo Lloris og Lilian Thuram, hver eneste gang, han spiller for Les Bleus.

Tirsdag var der endnu et mål og endnu en fransk landskamp til cv’et, da Giroud og Frankrig slog Chile i en testkamp, og onsdag er der så nye rygter om den aldrende angriber.

Den franske målmager har kontraktudløb i AC Milan til sommer, og ifølge The Athletic nærmer Giroud sig en genforening med Hugo Lloris i amerikanske LAFC.

Først skal Giroud til EM-slutrunden i Tyskland med Frankrig, men Los Angeles-klubben skulle allerede nu være igang med at klargøre skiftet, der kan effektueres, når det amerikanske transfervindue åbner den 18. juli – fire dage efter EM-finalen.

LAFC har ifølge The Athletic såkaldte “discovery rights” på Giroud. Det betyder, at Los Angeles-klubben har forkøbsret på Giroud i forhold til de øvrige MLS-klubber.

Medie: Giroud er ikke færdig – vil til MLS til sommer

Hos LAFC vil Giroud altså blive holdkammerat med landsmand og den tre måneder yngre Hugo Lloris.

Lloris, der stoppede sin landsholdskarriere i 2022, sidder fortsat på rekorden for flest franske landskampe med i alt 145. Med 131 kampe får Giroud formentlig svært ved at matche landsmandens total.

Olivier Giroud og Hugo Lloris har i alt spillet 96 landskampe sammen for Frankrig – den sidste var finalenederlaget til Argentina ved VM i 2022.

Foruden Lloris vil Giroud også blive holdkammerat med den franskfødte gabonesiske angriber Denis Bouanga i LAFC. Bouanga blev topscorer i MLS i sidste sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P