International Fodbold

Hjulmand om Daramy-skade: Tror ikke det er alvorligt

Mohamed Daramy både scorede og måtte bæres fra banen i Danmarks 2-0 sejr over Færøerne tirsdag aften. Landstræner Kasper Hjulmand tror dog ikke, det er så slemt, som det så ud.

Mohamed Daramy er i smerter, efter han er stødt sammen med den ene målstople i kampen Danmark-Færøerne.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmark vandt tirsdag aften 2-0 over Færøerne.

En ikke særlig prangende kamp fra Danmark, men Reims-spilleren Mohamed Daramy noterede sig for sit første landsholdsmål.

Han måtte dog efter 70 minutter lade sig bære fra banen, efter han var stødt sammen med den ene målstolpe og slog sit knæ. Det ærgrer naturligvis landstræner Kasper Hjulmand.

– Jeg er så træt af det, der skete med Daramy. Jeg tror ikke, jeg har set ham bedre end nu. Hele ugen på træningsbanen har han været hurtig, skarp og meget let, lyder det fra Kasper Hjulmand til Ekstrabladet.

– Jeg er glad for, han gled helt ind i målet, da han scorede. Vi har jo set før, at han ikke er nået helt ind til målet.

– Men han slog sit knæ på målrammen og det er virkelig ærgerligt, fordi han havde tilført os noget, da han kom på banen, lyder det fra landstræneren.

Landstræneren mener dog, at skaden så værre ud, end den reelt er.

– Jeg tror kun, at det er slaget. Det var virkelig ærgerligt, fordi jeg havde glædet mig til at se ham folde sig helt ud.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P