Serie A

TK holder kontakt med Bisseck: Vi sender ugentlige beskeder

Thomas ‘TK’ Kristensen skiftede sidste sommer AGF ud med Udinese og er siden blevet fast mand i Serie A. Campo.dk har mødt midterforsvareren forud for U21-landsholdets kamp mod Litauen tirsdag.

Thomas Kristensen i aktion mod AC Milan.
Foto: Jennifer Lorenzini/Reuters/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

Fra AGF til Udinese for 20 millioner kroner.

Sådan et skifte foretog Thomas ‘TK’ Kristensen sidste sommer, og han er siden blevet fast mand i Italien.

Campo.dk har mødt den garderhøje midterforsvarer i u21-landsholdslejren forud for holdets EM-kvalifikationskamp mod Litauen tirsdag aften.

Tidligere på sommeren solgte AGF også en anden central forsvarsspiller i form af tyske Yann Bisseck, som røg til Inter og indkasserede århusianerne op mod 50 millioner kroner. Thomas Kristensen fortæller, at de to stadig holder kontakten.

– Vi har ugentlige beskeder til hinanden og giver hinanden komplimenter med på vejen, for det er også flotte præstationer, han får lagt. Så der er stadig en connection til ham.

Lazio og Udinese mødtes i starten af marts. Her spillede Gustav Isaksen en halvleg, mens Thomas Kristensen for en sjælden gangs skyld måtte se samtlige 90 minutter fra bænken, men efter kampen var der tid til en snak.

– Der hang vi ude en halv time efter og nede i tunnelen og fik snakket diverse ting igennem. Det er generelt fedt at have de her danskere, som man kan spare lidt med efter kampene. Det er næsten hver kamp man spiller efter møder man en.

Udinese ligger blot tre point over nedrykningsstregen i Serie A, hvor syv hold kæmper om at undgå de to øverste nedrykningspladser, mens Salernitana på sidstepladsen er så godt som rykket ned.

Det ærgrer naturligvis den tidligere AGF-spiller.

– Rent pointmæssigt har det ikke været den sæson, som man havde håbet på. Med et helt nyt hold, så er det klart, at man havde heller ikke kunne forvente at vi gik ind og ramte den i røven.

– Vi havde et par store profiler sidste år, som blev solgt for store beløb, så det er en helt naturlig overgang. Vi har kvaliteten i truppen, så vi skal bare krige den hjem her de sidste to måneder.

Thomas Kristensen og u21-landsholdet sparker kampen mod Litauen i gang på Vejle Stadion tirsdag klokken 18.00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P