Serie A

Yann Bisseck om skiftet til Inter: Vil spille men skal være tålmodig

Yann Bisseck er faldet på plads i Inter siden skiftet fra AGF. Nu håber tyskeren, at han kan bide sig fast på holdet, selvom han ved, at det kræver tålmodighed.

Den tidligere AGF-spiller Yann Bisseck taler ud om sit skifte til Serie A-klubben Inter.
Foto: inter.it

Yann Bisseck tog et stort skridt i sin karriere denne sommer.

Den nu tidligere AGF-profil skiftede den danske Superliga ud med Serie A, efter storklubben Inter gjorde ham til det dyreste salg i AGF’s historie.

For mange kan skiftet fra den danske liga til en top fem-liga dog synes stort. Særligt når skiftet er fra bronzevinderne i Danmark, til Champions League-finalisterne Inter.

– Jeg har taget et stort skridt. At gå fra den danske liga til en af de bedste ligaer i verden, og en af de bedste klubber i verden, er et kæmpe skridt, siger Yann Bisseck til Inters egen hjemmeside.

Selvom springet fra den bedste danske liga til den bedste italienske er stort, har den 22-årige stopper dog en forhåbning om at få betydelige minutter, selvom konkurrencen i forsvaret er hård:

– Selvfølgelig har jeg forventninger. Jeg vil have spilletid, men jeg ved også, at jeg skal være tålmodig, for der er nogle spillere, der har opnået meget i deres karriere og selvfølgelig for klubben. Jeg skal vise mig frem til træning, og så beslutter træneren (Simone Inzaghi, red.) resten.

Følg Campo på Facebook

Hvis Bisseck kommer på banen for Inter bliver det med trøjenummer 31, og da han blev spurgt ind til, hvorfor valget var faldet på netop det nummer, havde Bisseck en særlig grund:

– Fordi fire er mit favorit nummer. Jeg havde nogle af mine bedste kampe i nummer fire, men jeg ved selvfølgelig, at denne klubs nummer fire er en af de bedste spillere nogensinde, afslutter den tidligere AGF-stopper, med en hentydning til Inter-legenden Javier Zanetti, der spillede med nummer fire i sin tid.

Tirsdag fik Yann Bisseck sin uofficielle debut i den stribede Inter-trøje, da han startede inde i testsejren mod Lugano.

Journalister: Lukaku-forhandlinger er kollapset – Inter trækker sig i raseri

Han kan få sin officielle debut, når Inter hjemme på Stadio Giuseppe Meazza møder Monza lørdag den 19. august.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P