2. Division

Inden 2. divisions topbrag: Tidligere profiler forudsiger

Mads Larsen og Frederik Rieper har begge to taget springet fra 2. division til Superligaen – og søndag tørner de to Silkeborg-profilers tidligere klubber sammen, og her kan du høre de tos forudsigelser.

Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
| Blue Water Arena | 24 mar 202414.00
Esbjerg
Esbjerg
v v v v v
2 : 2
Slut
Aarhus Fremad
Aarhus Fremad
v v u v u
E. Holten
38′
C. Ouzounidis
90’+5′
S. Denius
3′
J. Singh
55′
Første halvleg
club logo club logo
45′
Anden halvleg
club logo club logo
90′

Søndag tørner Esbjerg og Aarhus Fremad sammen.

Begge klubber har vinteren over måtte vinke farvel til to profiler, som har taget turen hele vejen op i Superligaen nærmere bestemt Silkeborg.

Det er nemlig EfB’s Mads Larsen og Fremads Frederik Rieper, som nu er holdkammerater.

De to havde da også planer om at se den sammen, men en træning er kommet i vejen – i stedet kan du her læse, hvad de to forventer, at kampen slutter.

– Det er da noget af et opgør i forhold til, hvor Aarhus Fremad ligger lige nu. De har det lidt sværere end Esbjerg har det, så jeg tror det bliver en 3-1-sejr til Esbjerg, de er godt kørende, fortæller Mads Larsen til campo.dk

Frederik Rieper er enig i, hvor mange mål, der bliver scoret, men ser nærmere, at det bliver hans tidligere holdkammerater, der scorer flest.

– Vi overvejede, hvis vi havde fri, at tage over og se den sammen, men vi skal træne, så det bliver ikke lige denne gang.

– Jeg håber på en Aarhus Fremad-sejr, de har også brug for det. Jeg håber nemlig også på en oprykning der, fordi det ville være så fortjent for klubben.

– Jeg tror, at Aarhus Fremad vinder 3-1, og så scorer Lucas From to og Christian Ege én, og det vil jeg gerne citeres for, fortæller Frederik Rieper til campo.dk.

I 2. divisionen ligger Esbjerg suverænt på førstepladsen, hvor klubben blot har smidt point to gange.

Imens ligger Aarhus Fremad på tredjepladsen med syv point op til FC Roskilde på andenpladsen, som også giver en billet til NordicBet Ligaen.

Du kan få det store overblik over stillingen i 2. divisionen lige her.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P