Serie A

Napoli skyld i Inters første Serie A-pointtab i 2024

De forsvarende italienske mestre fra Napoli formåede som det første italienske hold at tage point fra mesterskabsfavoritterne fra Inter.

Inters Matteo Darmian i duel med Napolis Khvicha Kvaratskhelia.
Foto: Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Det var de forsvarende mestre, der tørnede sammen med de kommende mestre søndag aften i Milano.

Det kan næsten ikke være anderledes, selvom hjemmeholdet fra Inter måtte nøjes med et enkelt point i 1-1-kampen mod Napoli.

Begge de italienske storhold kom til kampen med nylige exit fra Champions League, hvor Napoli røg ud til FC Barcelona, mens Inter trak det korteste strå i straffesparkskonkurrencen mod Atletico Madrid.

Der var dog ingen tømmermænd at spore hos holdene søndag, hvor Matteo Darmian kort før pausen gav Inter føringen.

Højrebackens scoring så længe ud til at skulle blive kampens eneste, men med små ti minutter tilbage af kampen stod Juan Jesus pludselig helt fri midt for mål på et hjørnespark, og så kunne han ikke undgå at udligne.

Søndagens pointtab kommer næppe til at ændre på, at Inter bliver italienske mestre. Milaneserne har med ni kampe tilbage i Serie A hele 14 point ned til bysbørnene fra AC Milan, der tidligere søndag overhalede Juventus på ligaens andenplads.

Den nye Napoli-cheftræner Francesco Calzona er fortsat ubesejret som Napoli-træner i Serie A, hvor det nu er blevet til to sejre og tre uafgjorte for den dobbeltjobbende italiener.

Jesper Lindstrøm kom på banen til de sidste to overtidsminutter.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P