Atletico Madrid ekspederer Inter ud efter straffespark

Efter en 1-0-sejr til Inter i det første opgør, tvang Atletico Madrid onsdag aften ottendedelsfinalen ud i først forlænget spilletid og siden straffesparkskonkurrence med en 2-1-sejr i ordinær spilletid. Her sikrede Atletico Madrid sig en plads blandt de sidste otte hold i Champions League.

Atletico Madrids Antoine Griezmann overfor en Inter-spiller i Champions League.
A. Griezmann
35′
M. Depay
87′
F. Dimarco
33′
45′
90′
Forlænget
120′
  • Atletico Madrid og Inter skulle helt ud i straffesparkskonkurrence for at afgøre, hvem der skulle videre til Champions Leagues kvartfinaler, efter Atletico Madrid med en 2-1-sejr i ordinær spilletid udlignede Inters 1-0-sejr fra det første opgør

• Federico Dimarco bragte gæsterne foran 0-1 efter en god halv time, men Antoine Griezmann sørgede bare to minutter senere for en udligning, inden Memphis Depay tre minutter før tid tvang kampen ud i forlængelse med sin scoring til 2-1

• Den forlængede spilletid endte uden scoringer, og så skulle kampen afgøres i straffesparkskonkurrence. Her brændte Alexis Sanchez og Saul Niguez begge holds andet forsøg, inden Davy Klaassen brændte Inters tredje forsøg. Atletico Madrid brændte ikke yderligere, så da Lautaro Martinez missede Inters sidste spark, sikrede spanierne sig en billetten videre til kvartfinalen

Atletico Madrid 0-1 Inter (Federico Dimarco, 33′):

Atletico Madrid 1-1 Inter (Antoine Griezmann, 35′):

Atletico Madrid 1-1 Inter (Marcus Thuram slipper for rødt, 100′):