3F Superligaen

Thomasberg efter grim sejr: Vi mangler kvalitet og intelligens

FC Midtjylland vandt mandag aften 1-0 over Randers FC i Superligaen og holder dermed fast i Superligaens førsteplads.

Foto: Ernst Van Norde/Ritzau Scanpix

De vandt 1-0, men det var ikke kønt.

FC Midtjylland vandt mandag aften i Randers, men hjemmeholdet brændte flere chancer undervejs.

Efter kampen var det en glad Thomas Thomasberg der mødte Viaplay, men han var godt klar over, at der var plads til forbedringer.

– Banen var rigtig svær i dag for begge hold, og der er nogle ting omkring vores forsvarsspil, nogle clearinger, som skal længere væk, som kommer til at give os lidt problemer og give Randers for mange chancer, lyder det fra Thomasberg.

– Vi mangler noget kvalitet og lidt intelligens i forhold til at læse nogle bolde, hvor vi kommer til at reagere lidt for meget på tingene rent offensivt. Vi ved godt, vi er bedre end Randers på dødbolde. Det var også det, der gav det afgørende mål.

– Der er plads til rigtig store forbedringer, men det er jo også stadigvæk klasse at gå ud og vinde en kamp som den her med 1-0, fordi det tæller altså i tabellen.

– Det blev en grim sejr. Heldigvis så havde vi Løssl også, der havde et par fine redninger, et par dårlige afslutninger af Randers, men de kommer frem til for meget, og fik os også ramt på nogle dybdebolde, hvor de kommer til at løbe lidt om kap, og Randers har fået rigtig mange hurtige spillere inde på banen i forhold til det hold, vi også havde for et års tid siden, siger den tidligere Randers-træner.

FC Midtjylland møder søndag Vejle i grundspillets sidste kamp.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P