Lössl roser ung FCM-back: Kæmpestor del af det

FC Midtjyllands Victor Bak var med fra start, da midtjyderne besejrede F.C. København på MCH Arena fredag aften. Efter kampen var Jonas Lössl ikke bleg for at rose den unge back.

Jonas Lössl roser FC Midtjyllands Victor Bak.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

I efteråret var Victor Bak lejet ud til FC Midtjyllands søsterklub i Portugal, C.D. Mafra.

I vinter blev han så kaldt tilbage, og mod Brøndby og AGF noterede han sig for omkring en times fodbold i alt.

Fredag aften var han i startelleveren på venstre back i stedet for den karantæneramte Paulinho, da FCK aflagde visit på MCH Arena i Herning.

Her lykkedes han – særligt i første halvleg – med at lukke ned for stort set samtlige af de FCK-spillere, der forsøgte at byde ham op til dans.

Efter slutfløjt var Jonas Lössl, der selv stod en flot kamp i FCM-målet, da heller ikke bleg for at rose den 20-årige forsvarsspiller.

– [Han var] fantastisk. En kæmpestor del af det, siger Jonas Lössl, inden han også sender lidt ros til midtjydernes højre back, Adam Gabriel.

– Adam, som vi så på den anden side, han pakker en af de måske mest driblestærke wings, vi har set i dansk fodbold, ind.

– Jeg synes, at Victor spiller en fremragende kamp mod to vidt forskellige spiltyper. Det er dejligt at være i en klub, der er dobbeltbesat på alle positioner – hvor folk byder sig til. Hvor, når man får chancen, så går man ind og griber den, siger Jonas Lössl.

Victor Bak, Jonas Lössl og resten af FC Midtjylland endte med at holde FCK fra fadet og vandt opgøret 2-0.

Med sejren og tre point er midtjyderne derfor aktuelt Superligaens tophold.

Den titel har Brøndby IF dog mulighed for at fravriste Ulvene senere søndag klokken 16.00 mod Vejle Boldklub.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P