Premier League

Nørgaard efter Everton-point: Skal fokusere på os selv

Brentford kan ikke længere komme udenom, at man er viklet ind i nedrykningsspillet i Premier League, efter Everton fik fire point tilbage på kontoen mandag.

Foto: Isabel Infantes/Reuters/Ritzau Scanpix

Mandag kunne man læse, at Everton fik reduceret straffen fra tidligere på sæsonen.

Den nye straf lyder på minus seks point i stedet for de 10 point, der ellers var blevet fratrukket.

Det betyder med andre ord, at Everton kunne se fire point tikke ind på kontoen, hvilket blandt andet var nok til at overhale Brentford i tabellen.

Dermed er Brentford nu på 16. pladsen i Premier League, hvorfra man kun har fem point ned til Luton under nedrykningsstregen.

Londonklubben med de mange danskere skal dog ikke bruge særlig meget krudt på at spekulere i, hvor mange point Everton nu har eller ikke har.

Det mener Brentfords anfører, Christian Nørgaard.

– Det er svært for mig at kommentere på den slags. Et eller andet sted sidder der en eller anden med en lommeregner og trækker point fra.

– Jeg ved ikke. Det er menneskers arbejde og liv, som de blander sig i. For at være helt ærlig, så jeg ved ikke, hvad der foregår.

– Vi bliver nødt til at fokusere på os selv, ikke på Everton. Jeg er sikker på, at vi nok skal blive bedre og få sikret os endnu en sæson i Premier League. Men der er ting, vi skal have snakket om og forbedret, siger danskeren ifølge Football London.

Brentford tabte mandag aften med 4-2 ude mod West Ham.

De næste fire kampe for Christian Nørgaard og co. byder på opgør mod Chelsea, Arsenal, Burnley og Manchester United.

Vild udvikling: Everton får nedsat pointstraf

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P