Premier League

Vild udvikling: Everton får nedsat pointstraf

Everton kæmper en hård kamp i bunden af Premier League, efter klubben tidligere på året fik fratrukket ti point. Nu er der dog godt nyt for The Toffees. Klubben har fået nedsat sin straf.

Sean Dyche og Everton har fået nedsat straffen i Premier League
Toby Melville/Reuters/Ritzau Scanpix

Fra ti til seks point.

Klubben fik tidligere på året fratrukket ti point i Premier League, som følge af overtrædelse af reglerne omkring bæredygtig økonomi.

Men mandag er der anderledes gode nyheder fra den blå del af Liverpool. Everton har nemlig får medhold i sin appelsag.

I en pressemeddelelse meddeler klubben, at man har fået medhold i sin appelsag fra novembers dom. Derfor fratrækkes Everton kun seks point fremfor de oprindelige ti point.

Og det gør en verden til forskel for Sean Dyches mandskab.

Kun et enkelt point adskiller Everton med Luton på den forkerte side af nedrykningsstregen, men med mandagens nyhed er der nu et hul på fem point.

Officielt: Everton får kæmpe pointstraf i Premier League

Everton skriver, at de forstår mandagens kendelse, som at klagenævnet fandt den oprindelige straf på ti point for værende upassende. Klubben bemærker i øvrigt, at nævnet har omstødt kommissions oprindelige konklusion om, at Everton ikke har handlet i god tro.

– Den beslutning var sammen med nedsættelsen af ​​pointfradraget et utroligt vigtigt principielt punkt for klubbens anke, skriver klubben på sin hjemmeside.

Everton rykker to pladser op i tabellen og indtager nu 15. pladsen i Premier League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P