3F Superligaen

FCM-chef om ‘sweeper-keeper’: Han reddes af offside

Et par gange var Jonas Lössl ved at komme på mellemhånd i søndagens kamp mod AGF, men ingen af gangene fik det konsekvenser. Det må det da helst heller ikke, udtaler FC Midtjyllands cheftræner.

FC Midtjyllands Cheftræner Thomas Thomasberg før superligakampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland på Brøndby Stadion søndag den 18. februar 2024.
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Dette er en historie, du kun får på campo.dk

AGF startede søndagens kamp som lyn og torden.

Aarhusianerne kom buldrende fra start, og det betød blandt andet, at der blev lagt bolde ned i bagrummet bag FCM’s forsvarslinje.

Derfor var midtjydernes keeper Jonas Lössl flere gange i aktion ude foran FCM-feltet. To af gangene var det ved at gå helt galt for den rutineret målmand.

FC Midtjyllands cheftræner, Thomas Thomasberg, fortæller efter kampen, at det ikke var en specifik del af taktikken, at Lössl skulle agere en ekstra forsvarsspiller.

– Det er jo altid en målmands opgave, at finde en afstand i forhold til bagkæden, og hvor højt den ligger. Men det er ikke noget, vi har brugt ekstra krudt på. Han var ude nogle gange, og jeg synes også, det var det rigtige at gøre, udtaler Thomasberg til campo.dk.

AGF’s Tobias Bech sparkede bolden indover Lössl, som var fanget på mellemhånd, men målet blev trukket tilbage af VAR. Senere i første halvleg var også Eric Kahl tæt på at sende bolden i det tomme net efter en halvclearing fra Lössl.

Kæk Lössl efter skovtur: Der var jo offside

– Han skal selvfølgelig sparke den endnu længere væk, for det er ikke meget, den mangler for at ryge i mål. Og på målet (af Tobias Bech, red.) der bliver han jo reddet af en offside af VAR. Jeg har ikke set den nok, men det ligner, at han til sidst ender på mellemdistance.

– Det er selvfølgelig en balance, fordi du skal jo ikke ret mange gange på mellemhånd, for at det ikke kan betale sig at komme derud, men det kan måske også redde en friløber eller to, lyder det fra Thomas Thomasberg.

Det lykkedes Thomasbergs mandskab at vinde i Aarhus, trods en dårlig start, to straffespark i mod samt to røde kort.

Se Tobias Bechs scoring, som blev annulleret af VAR efterfølgende øverst i artiklen.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P