Kæk Lössl efter skovtur: Der var jo offside

Jonas Lössl havde flere aktioner ude foran FC Midtjyllands felt, hvor han agerede sweeper keeper. To gange var det ved at gå galt, og målmanden var da heller ikke helt tilfreds efter kampen.

Jonas Lössl har grebet en bold for FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Beslutningen skal tages på et splitsekund – og et forkert valg kan få store konsekvenser.

Målmænd, som kommer ud af feltet for at cleare en lang bold – de såkaldte sweeper keepere – er blevet en del af moderne fodbold.

Søndag aften var Jonas Lössl flere gange i aktion ude foran feltet, da FC Midtjylland besejrede AGF i et intenst opgør i 3F Superligaen.

Lössl klarede skærene, men det var på et hængende hår.

I første halvleg bliver en bold lagt i bagrummet bag FCM’s forsvarslinje. Lössl vil ud og sparke bolden væk, men bliver fanget på mellemhånd. AGF’s Tobias Bech sparker den i en blød bue over målmanden og i mål, men heldigvis for Lössl og FCM trækkes målet tilbage af VAR.

Og tankerne gik da også gennem 35-årige målmands hoved.

– Jeg tænkte, at jeg har læst den rigtigt. Og så er han utrolig hurtigt fremme – og det er han jo, fordi han er offside, kan man sige.

Jonas Lössl har grebet en bold for FC Midtjylland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

– Han var offside, og så er det jo klart, at jeg løber forkert af den, udtaler Lössl med et glimt i øjet til pressen efter kampen.

Senere i første halvleg var der igen fare på færde, da Lössl er ude i en glidende tackling midt på egen banehalvdel. Bolden havner hos Eric Kahl, som er få centimeter fra at sparke den i det tomme mål.

Skuffet Anderson efter katastrofekamp: Forfærdelig oplevelse

– Den rammer jeg skævt. Jeg tænker, det er det rigtige at komme ud og cleare den. Jeg tænker, at jeg ser, at Michael (Anderson, red.) vil kom først på den, men clearing skal selvfølgelig være bedre, lyder det fra målmanden.

FC Midtjylland vandt den hæsblæsende kamp med 2-3 og er derfor kun et enkelt point efter Brøndby på rækkens førsteplads.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P