3F Superligaen

Rösler om skadesfri Duelund: Han bliver rigtig god for AGF

Da Mikkel Duelund kom til AGF i januar sidste år, var klubben nødt til at dosere hans spilletid. Nu er offensivprofilen tilbage på græs ovenpå en vellykket operation, og skal man tro cheftræner Uwe Rösler, bliver Duelund en succes for AGF i foråret.

Uwe Rösler glæder sig over, at det nu er slut med at dosere Mikkel Duelund, efter offensivspillerens operation.
Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix.

8 ud af 17 superligakampe denne sæson.

Det er, hvad det er blevet til for AGF’s Mikkel Duelund, som måtte under kniven i efteråret og derfor gik glip af en række kampe for aarhusianerne.

Operationen af højre fod gik godt, og den 26-årige offensivspiller er vendt tilbage til grønsværen igen. AGF’s cheftræner, Uwe Rösler, er glad for, at han nu indgår i træningen på lige vilkår med resten af truppen og forudser en skarp version af Duelund i foråret.

– Han deltager nu fast i vores træning på lige vilkår med de andre. Det er et stort skridt fremad. Han bliver bedre og bedre, og han bliver rigtig god for os, siger Uwe Rösler til pressen.

Grunden til, at den tyske cheftræner hæfter sig ved Mikkel Duelunds kontinuerlige deltagelse i træningen, er, at situationen var anderledes før operationen.

– Han arbejder stadig med sit fysiske output, så der er et stykke vej at gå. Det vigtigste for ham er, at han ikke har smerter. Det gør os alle glade, fordi vi ikke skal dosere ham hele tiden, som vi gjorde, da han ankom (fra Dynamo Kiev i januar 2023,red.), siger Rösler.

AGF’s nyindkøb tror på fast plads: Jeg har gode muligheder

AGF møder mandag Vejle Boldklub, og her kan Mikkel Duelund lægge til de 21 kampe, han i alt har spillet for klubben. Om det bliver til fuld tid er tvivlsomt, men offensivprofilen meldes klar til at kunne starte inde af sin cheftræner.

– Duelund har spillet to gange 45 minutter og en gang 60 minutter (i testkampene, red.), så der er stadig et stykke vej endnu. Men han er kompetitiv, og han kan starte kampe for os, siger Uwe Rösler.

Mikkel Duelund er ikke den eneste AGF’er, der i perioder har måttet se holdets kampe udefra. Flere spillere har været ude i efteråret og i vinterpausen. Herunder kan du se en status på den aktuelle skadessituation i AGF.

Går skadeskabalen op i AGF? Spørgsmålstegn ved flere profiler

Opgøret mellem Vejle og AGF spilles mandag klokken 19.00. Du kan se kampen på TV3 Sport og Viaplay.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P