Medie: Kasseret United-træner frister i Barcelona

Præsidenten i FC Barcelona har angiveligt kastet sin kærlighed mod Tyskland, hvor en tidligere Manchester United-skikkelse, frister ledelsen i Barcelona. Det skriver spanske Sport tirsdag.

Ralf Rangnick står med UEFA-trofæet
Foto: Kai Pfaffenbach/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Han var i Manchester United i lidt over et halvt år.

Ralf Rangnicks forløb i den engelske storklub fra 2021 til 2022 var ikke den store succes, men tyskerens meritter taler for sig.

Hans resultater i RB Leipzig har været flotte, og siden 2022 har han løftet det østrigske landshold. Og nu er FC Barcelona angiveligt fristet af den 63-årige Rangnick.

Det skriver det spanske medie Sport tirsdag.

Mediet mener at vide, at præsidenten i FC Barcelona, Joan Laporta, har set sig varm på flere tyske kandidater, men kun to er tilsyneladende realistiske.

– Jürgen Klopp er den umulige drøm, Julian Nagelsmann (landstræner i Tyskland, red) er populær, Thomas Tuchel virker usandsynlig, da han har en kontrakt med Bayern München, mens Hansi Flick synes at være den tyske træner med den bedste chance for at ende i Barça. Ralf Rangnick, østrigsk landstræner, frister også Barças præsident, skriver Sport.

Ralf Rangnick nåede 29 kampe i spidsen for Manchester United med 11 sejre til følge. Hans kontrakt med det østrigske landshold udløber i sommeren 2026.

Xavi: Umuligt at blive en Ferguson i Barca

FC Barcelona jagter en ny cheftræner, efter at Xavi gjorde det klart tidligere på året, at han stopper i den catalanske storklub til sommer.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P