Champions League

Guardiola roser FCK som hold – fremhæver forsvarspiller

Pep Guardiola har stor respekt for F.C. København, som tirsdag er modstanderen, når Manchester City gæster Parken. Særligt en spiller fremhæves af den spanske manager.

Pep Guardiola svarer på spørgsmål for Manchester City
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det bliver ingen walkover for Manchester City tirsdag.

City råder ellers over en af Champions Leagues allermest værdifulde trupper, og englænderene er da også forsvarende mestre i turneringen.

Men holdets spanske manager, Pep Guardiola, udviser stor respekt på pressemødet forud for tirsdagens ottendedelsfinale i København. Her var der store roser til FCK’s organisation.

– Jeg synes, de forsvarer rigtig godt i højt pres, og når de falder lidt tilbage. Kvaliteten hos midterforsvarerne og målmanden, som kan aflevere bolden, hvor end de vil. Lange bolde er ikke bare lange bolde, men en aflevering over en lang distance, udtaler Guardiola på mandagens pressemøde.

Pep Guardiola svarer på spørgsmål for Manchester City
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

De store roser stopper ikke der.

– Jeg kan lide begge midterforsvarer. Særligt Vavro (Dennis Vavro, red.) Jeg kan lide den kvalitet, de har med deres afleveringer op i banen.

– Generelt holder jeg af kvaliteten, de har som hold.

Guardiola er imponeret af cheftræner Jacob Neestrups arbejde, som han tilskriver en stor del af æren for de flotte resultater, FCK lavede undervejs i efterårets gruppespil.

– Man indser, trænerens store arbejde, når man ser hvordan de (spillerne, red.) løber på banen.

City-forsvarer inden FCK: De elsker at spille i Parken

En af efterårets kampe var den svære udekamp mod Bayern München, hvor københavnerne spillede 0-0 og var godt med i store dele af kampen.

– Jeg så kampen på Allianz Arena, da de havde brug for et resultat, for at gå videre. De spillede med stor personlighed og spillede ud bagfra. Jeg har selv været der (på Allianz Arena, red.) både som manager og som modstander. Og det er ikke et let sted, men de gjorde det, udtaler Pep Guardiola.

F.C. København kan gøre det igen tirsdag aften. Kampen fløjtes op klokken 21.

Se en længere bid fra pressemødet med Pep Guardiola øverst i artiklen.

FCK’er inden City: Næsten en fordel at møde dem nu

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P