Skotsk Fodbold

Spydig Warnock: Hvem træner Rangers’ bolddrenge?

Neil Warnock fik debut for Aberdeen i udebanenederlaget til Rangers tirsdag aften. Efterfølgende skød den 75-årige manager med skarpt mod Rangers.

Neil Warnock kigger olmt ud på banen for Aberdeen
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

Han kunne næsten ikke få en sværere debut.

Neil Warnock stod i spidsen for første gang for Aberdeen tirsdag aften på udebane mod Rangers FC.

Værterne er det bedste hjemmehold i ligaen og deler rækkens førsteplads med Celtic, men alligevel var Aberdeen godt med i kampen.

Det hele endte dog 2-1 til Rangers, og selvom Warnock efterfølgende var ærgerlig over nederlaget, så var han imponeret over Ibrox Stadium.

– Hvis du ikke kan nyde det i aften, folkemængden på Ibrox Stadium, som tog sig fantastisk ud, og banen var dejlig – det var en smuk aften. Jeg synes, gutterne virkelig løste deres opgave flot, udtaler Warnock ifølge Football Scotland.

Diomande debuterer i dramatisk Rangers-sejr

Aberdeen jagtede en udligning i de døende minutter, hvor Rangers var blevet reduceret til ti mand, men det lykkedes ikke for Warnocks tropper.

Og manageren var langt fra tilfreds med Rangers’ bolddrenge.

Neil Warnock kigger olmt ud på banen for Aberdeen
Foto: Russell Cheyne/Reuters/Ritzau Scanpix

– I slutningen af kampen lægger boldknægtene fem ekstra minutter til, ikke? De er virkelig trænet, ikke sandt? De giver ikke bolden tilbage, får os til at kravle over banderne – hvem underviser dem på Ibrox? Har de deres egne lærere?, spørger Warnock retorisk.

Warnock startede med danske Stefan Gartenmann på banen. Aberdeen indtager niendepladsen i den skotske liga, og spiller næste gang på onsdag mod Motherwell.

Se stillingen i den spændende skotske række her

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P