Europæisk Klubfodbold

Officielt: Bo Henriksen færdig i Zürich til sommer

FC Zürich meddeler onsdag, at klubbens danske cheftræner Bo Henriksen stopper til sommer, når sæsonen er spillet færdig.

Bo Henriksen er ikke interesseret i OB-job lige nu.
Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann

Bo Henriksen har gang i sin sidste sæson i FC Zürich.

Danskerens kontrakt med den schweiziske klub udløber til sommer, og den ønsker Henriksen ikke at forlænge.

Klubben skriver i en pressemeddelelse, at parterne har været i dialog i flere måneder, men uden at nå til enighed.

Nu har danskeren meddelt Zürich om sin beslutning.

– Jeg har truffet denne beslutning og føler, at det er tid til nye udfordringer. Jeg har haft en magisk tid i denne fodboldklub. Fantastiske fans, engagerede og kompetente ejere, en super talentfuld og inspirerende sportsdirektør, et fremragende personale, og frem for alt elsker jeg måden, mine spillere har taget imod mig, og hvordan vi sammen har udviklet os, udtaler Henriksen til klubbens hjemmeside.

Bo Henriksen overtog roret i FC Zürich i 2022, hvor klubben lå i bunden af den schweiziske liga. Til sommer er det slut.

– Vi beder om forståelse for, at vi indtil videre ikke vil besvare yderligere spørgsmål om dette emne og ikke står til rådighed for interviews.

Ærlig Bo Henriksen: Drømmer om at ende i OB

I denne sæson ligger Zürich på femtepladsen i ligaen, men uden for ræset om mesterskabet. Klubben har ikke vundet de seneste fem kampe og fokus er nu på de europæiske plader.

– Vi vil alle sammen fokusere udelukkende på mesterskabet og den schweiziske pokal i den nærmeste fremtid. Det handler nu primært om at bryde den negative stime og vende tilbage til sejrssporet, slutter danskeren.

FC Zürich har endnu ikke offentliggjort den nye træner.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P